Sunday, July 8, 2012

Set Bersalin - Amway

Antara barangan terakhir yg sy beli... set bersalin untuk berpantang nanti.....

Mulanya nak membeli set Nona Roguy tapi tetiba pilihan bertukar di saat akhir... iyalah, kite ikut cakap suami. Dia lebih tahu yg terbaik untuk isterinya kan.....

Harga untuk set bersalin Amway RM 293.00

Dengan set bersalin ni, kite akan dapat PERCUMA bengkung..... bagus bagus..... hehehehe.....

 Menarik.... sebab packaging kaler HIJAU !!!!

 Ada 10 produk semuanya..... 

Completed untuk kegunaan sewaktu bersalin....
Tak perlu risau pilis ke apa ke... baby oil ke.... semuanya ada....

TengOk apa kandungannya:

 Ada panduan bagaimana nak menggunakannya......

 Carta harian.... mula dari hari pertama kite menggunakan set bersalin ni....

Untuk yg bersalin secara c-zer.... penggunaanya selepas sebulan. 
Jgn risau, semua ada dalam buku panduan.






Strechmark.... OMG...... dah ada... dah nampak....
 huhuhuuuu.... cantiknya....   :(


 Penyelesaiannya.... Cik Pora guna Allano losyen......
produk Amway juge....

Sesuai untuk wanita hamil... menyamankan kulit semasa & selepas bersalin
Harap masalah yg ada tu.... dapat dikurangkan....


Mommies semua.... boleh share tak cerita strechmark dan cara mengatasinya dengan Cik Pora...
Bole totally hilang tak lepas bersalin?

Bila terpandang aje part tu.... terus rasa nape la gojes sangat.... huuaaarrgghhh.....nanges!



7 comments in GREEN:

GreenJade said...

err baru fisrt pegnen gak ni..tak tau camne..

tp..sepanjang pegnen mak tak kasi garu kena kuku nnti kena strechmark katanye...guna sikat khas utk mggaru or apa2 benda selain guna kuku..adik2 n kakak saya ikut petua..Alhmadulillah mmg gorjes n takde 'tanda' strech tu.. :)

ieedaz @ mama_isha said...

semoga dipermudahkan semuanye yer...

noradzlina.kamdani said...

cik pora, sy ni dh 2 ank. kali ni pregnant yg ke 3. so far ms ank2 yg dolu mmg strech mark xilang sampai la ni..tp kali ni sy rajin sapu bio oil. mgkn membantu. yg beza kali ni sy xmengalami gatal2 di bahagian perut yg membuatkan sy ingin menggaru. cuba la.

POSH76 said...

bagusla dah siap semuanya....

nina mazda said...

Cik pora, mana cik pora beli set bersalin amway ni ya? Puas saya google, tapi susah pulak nak jumpa mana stokis berhampiran...

Twin's Mummy said...

Nina tinggal area mana? Saya blh tlg dptkn. Mmg nak beli utk diri sendiri pun.

Mummy Iswatie said...

pengalaman set bersalin amway.

http://iswatie.blogspot.com/2010/11/set-bersalin-amway-tropical-herb-post.html

Related Posts with Thumbnails