Thursday, August 22, 2013

My Kiddos

Bismillah.....

Kembali menulis di blog sendiri yg dah lama ditinggalkan...

Februari lepas, berdoa la Cik Pora supaya konon tak lupa password.... huh, mmg betul2 lupa lepas tu.... sampai la ramai yg tegur nape lama tak update.

Harini Cik Pora update ok.......

Dengan seribu harapan agar akan terus update.......










Blom terlewat nak ucap....




SELAMAT HARI RAYA kpd semua.....







 Dan INI......











Tadaaaaa...... Ehem... memperkenalkan.... my kiddos....

Pic taken on 3rd Syawal.....

Zara Lantra... tak yah nak heboh sangat sebab banyak entri tentang dia... hahahaha

Cerita tentang adik saja blom update kan........

Harini... si adik sudah 26 hari usianya... bermakna mummy juge sudah 26 hari berpantang. Nanti la kite cerita di lain entri.... ok...

Adik dah okkk ekkk okk ekkk nak susu.... Sambung update nanti2 ya.... daaaa

:)


6 comments in GREEN:

GREENJADE said...

tahniah tahniah sis...cute nye baby.seronok kakak Lantra dpt geng baru.hehe

berpantang kat mana ni? tak sabor nak tengok anak buah baru ni hehehhe

Cik Siti Hajar said...

laaa.. akk ada baby baru dah..

tahniah kak!

| SUE | said...

tahniah!...amik skali bukak entry dah ade baby baru

meo188 said...

slmt hari raye :D

aNnA_jaN said...

TAHNIAHHH

eynda said...

Diam2 dah ada 2 anak ye ...tahniah :-)

Related Posts with Thumbnails