Sunday, March 2, 2014

Shaklee Promo (Mac) : ESP Soy Protein


ESP last promo 2012... 2014 promo datang lagi... (Beli 6 percuma 1)

Penjimatan berganda, beli banyak buat stok tak rugi. ESP untuk Semua. Nak pakat-pakat beli sama-sama pun bole. Tak rugi juga.... ESP untuk Semua.

Sejarah saya & ESP ialah sewaktu dalam pantang.Percubaan minum kali pertama tak membuahkan hasil sebab tekak tak boleh terima. ESP saya beri pada mak utk minum, warga emas! So saya fokus kpd supplement basic yang lain seperti VitaLea, Vita C, B Complex, Zinc, Omega, Vita E & Ostematrix.

Tapi saya merasa cemburu bila melihat testimoni mak saya sendiri. Mak rasa lebih bertenaga dan kulit rasa halus... Ditambah pula dgn testimoni rakan-rakan, hurmmm slim... cantik... susu meriah... bertenaga... uhhh why not saya cuba lagi??!!

1st minum, ESP bancuh dengan vitagen! Ehhh... bole pulak diterima oleh tekak saya. Gembiranya hati tidak terkira... ESP kini menjadi minuman awal pagi saya... ESP & juice.

Kini.... saya & mak berkongsi minum ESP. Sekali sekala, anak merasa juga...mestilah!!! Dia tengok mummy dia minum ESP macam sedap sangat!!!

Minum ESP... saya notice kulit lebih lembut & halus. Parut2 jeragat semakin pudar.... cerah.... hasil ESP + Vita C + Vita E.
Dan bila minum, saya rasa kenyang sentiasa... rileks aje bila lewat makan nasi. Saya akan teruskan minum ESP.

Dan bila ESP ada promo bulan March ni, aihhh mmg la rasa rugi kalau tak beli 2,3 buat stok! Sangat murah okeyyyy.... Kalau lambat, takut takde stok bila tiba tengah bulan nanti. Ini realiti, dah terjadi sewaktu promo pada 2012 dulu.....

Jom beli dengan saya di Kedai Shaklee Online




 Vitamin / Supplement Keperluan Seisi Keluarga
Dapatkan dari pengedar sah anda!
ID Shaklee: 948469


FB page: Kedai Shaklee Online
Order Online: 0163223935 (SMS Only)
Email: deixora@yahoo.com
C.O.D area: Shah Alam/Klang/Banting dan sekitarnya.


Order/Info --> Klik untuk PM:
https://www.facebook.com/messages/kedaishakleeonline

Thursday, February 20, 2014

Jom pilih SHAKLEE !!!




Vitamin / Supplement Keperluan Seisi Keluarga
Dapatkan dari pengedar sah anda!
ID Shaklee: 948469


FB page: Kedai Shaklee Online
Order Online: 0163223935 (SMS Only)
Email: deixora@yahoo.com
C.O.D area: Shah Alam/Klang/Banting dan sekitarnya.


Order/Info --> Klik untuk PM:
https://www.facebook.com/messages/kedaishakleeonline

Monday, February 10, 2014

Free Vitamin Februari 2014

 Saya nak bagi free vitamin... tak nak ke???
Just like page itu....

Mencari LIKE yang ke 50 & 60
(sempena Februari bulan Cinta)


Dan kepada sesiapa yg ingin menjana income, menambah satu lagi cabang pendapatan...
Mari join SHAKLEE!!!!

Nak free membership? 
Saya bole assist kawan-kawan.....



Vitamin / Supplement Keperluan Seisi Keluarga
Dapatkan dari pengedar sah anda!
ID Shaklee: 948469


FB page: Kedai Shaklee Online
Order Online: 0163223935 (SMS Only)
Email: deixora@yahoo.com
C.O.D area: Shah Alam/Klang/Banting dan sekitarnya.


Order/Info --> Klik untuk PM:
https://www.facebook.com/messages/kedaishakleeonline

Sunday, February 9, 2014

Februari 2014 : Promo Harga Vita-Lea Shaklee



Harga promosi FEBRUARI 2014 Vita-Lea di Kedai Shaklee Online

Harga Asal: RM8x.xx
Harga PROMO: RM6x.xx

Hanya RM6x.xx / botol.
(tidak termasuk postage)


Vitamin / Supplement Keperluan Seisi Keluarga
Dapatkan dari pengedar sah anda!
ID Shaklee: 948469


FB page: Kedai Shaklee Online
Order Online: 0163223935 (SMS Only)
Email: deixora@yahoo.com
C.O.D area: Shah Alam/Klang/Banting dan sekitarnya.

Order/Info --> Klik untuk PM:
https://www.facebook.com/messages/kedaishakleeonline

Pengedar Sah Shaklee - Shah Alam/Klang/Banting



Salam kembali....

"aku yg dulu bukan lah yg sekarang...." ecewaahhhh....

Cik Pora sekarang ialah pengedar Sah Shaklee. Setakat nak C.O.D area Shah Alam, Klang, Banting... insyaallah tak de hal la... just call/sms sahaja!!!

Cik Pora nak mohon kawan2 blogger support skit... do like my page di FB: Kedai Shaklee Online

Hampir 7 bulan , Cik Pora aktif dalam biz Shaklee ni... alhamdulillah dah ramai orang ku bantu, sharing kebaikan vitamin/supplement semulajadi ini.

Menguruskan kerja dari rumah, biz online dan ditambah menjaga sepasang cahayamata... fuhhh memang memaksa Cik Pora bekerja lebih dari 24 jam! Apa pun, Cik Pora happy dengan life baru ni... nak jejak kasih blogwalking mungkin tak dapat la sebab kekangan masa....dan mungkin sekarang ni kurang dah fenomena blogwalking berblog kot. FB still maintain menjadi wadah sosial, pastu ada pulak instagram, twitter, keek... aihhh macam2 lagi la....  :)

Okey la.. will update lagi dan lagi ntah bila bulan bila tahun bila. Hahahahaaa....

Buat tatapan kawan blogger yg masih ingat Cik Pora.... latest pic with my hensem boy Eal Ean Zuhri.


Do support me guys... love you.... see ya!!! TQ.

Vitamin / Supplement Keperluan Seisi Keluarga
Dapatkan dari pengedar sah anda!
ID Shaklee: 948469


FB page: Kedai Shaklee Online
Order Online: 0163223935 (SMS Only)
Email: deixora@yahoo.com
C.O.D area: Shah Alam/Klang/Banting dan sekitarnya.



Order/Info --> Klik untuk PM:
https://www.facebook.com/messages/kedaishakleeonline

Thursday, October 24, 2013

Kenapa Shaklee ?

Hello Chinta!

Memang busy sangat Cik Pora sekarang.... busy dengan sepasang cahaya mata yg sedang membesar... membesar sihat dan aktif bagai johannnn.... huh...

Anak Shaklee saya.... 
Si kakak Lantra ini sudah pandai memilih mana vitamin C untuknya.... bilamana Cik Pora suakan botol-botol Shaklee ini.... pandainyaaaa anak mummy! muaahh......

Selain itu.... Cik Pora juga dah dedahkan Lantra dengan Omega 3.... Omega yg terbaik dari Shaklee.

model Shaklee mummy....




Kenapa Shaklee??

Shaklee – Always Safe

Shaklee – Always Green

  • Tiada perisa tiruan
  • Tiada pemanis tiruan
  • Tiada pewarna atau lemak trans
  • Tiada suapan tersembunyi
  • Tidak menjalani ujian terhadap haiwan
  • Tidak mengandungi bahan yang dilarang
  • Tidak mengandungi peluntur klorin

Shaklee – Always Work

 

Nak kongsi pengalaman Cik Pora bersama Shaklee.... nak tahu??? NEXT entry ya!


Cik Pora - SHAKLEE Independent Distributor

ID: 948469



Thursday, August 22, 2013

My Kiddos

Bismillah.....

Kembali menulis di blog sendiri yg dah lama ditinggalkan...

Februari lepas, berdoa la Cik Pora supaya konon tak lupa password.... huh, mmg betul2 lupa lepas tu.... sampai la ramai yg tegur nape lama tak update.

Harini Cik Pora update ok.......

Dengan seribu harapan agar akan terus update.......










Blom terlewat nak ucap....




SELAMAT HARI RAYA kpd semua.....







 Dan INI......











Tadaaaaa...... Ehem... memperkenalkan.... my kiddos....

Pic taken on 3rd Syawal.....

Zara Lantra... tak yah nak heboh sangat sebab banyak entri tentang dia... hahahaha

Cerita tentang adik saja blom update kan........

Harini... si adik sudah 26 hari usianya... bermakna mummy juge sudah 26 hari berpantang. Nanti la kite cerita di lain entri.... ok...

Adik dah okkk ekkk okk ekkk nak susu.... Sambung update nanti2 ya.... daaaa

:)


Sunday, June 16, 2013

Lupa Password..... dang!!!!

Dimulakan dengan Bismillah......


Last update... February lalu...

Hambik..... terus  lupa password tadi.... dan tak pasal2 reset password... buat password baru!

Hmmmm.... nampaknya blog ini perlukan perubahan.... wajah baru...
Dan saya punya banyak cerita baruuuuu...... waaa waaa waaaaaa....


Caitttt moga ini bukan angan2 kosong.... !!!!!


Doakan... doakan Cik Pora kalian ini punya semangat yg bukan seperti anganan mat jenin eh...hehehehe


Entri baru selepas 4 bulan tidak berupdate blog.....

Mai tatap wajah anak dara comel ku ini.....



Dah dahhhh... esOk kite sambung lagi... hihihihi.... doakan tak lupa password lagi.....

  +____+

 

Thursday, February 21, 2013

Lantra mengemop lantai!

video


Rajin anak mummy... bersih lantai umah nenek!!!

Kihkihkih.....

1st ever video from Lantra...


Wednesday, February 20, 2013

Wordless Wednesday: Mommies babies

 Oh Rabu ~ Wordless Wednesday!!!!


Lantra: heyy u... Why so debab?
Awwal: anmum...


(so noti kakak...kih3)



From my inst.....

Related Posts with Thumbnails